kæm va du?

det er få ting som gjør meg like glad som det å finne norsk musikk jeg virkelig liker. ikke fordi jeg synes at ammagad norsk er så utrolig mye bedre enn alt annet, tvert imot egentlig. vanligvis synes jeg sanger på norsk kan være litt dustete, og har som vane å foretrekke engelske tekster. derfor synger hjertet mitt høyt når jeg finner sanger med norsk tekst som virkelig funker.

derfor kan du nok tenke deg at jeg ble blid da jeg snubla over moddis nyeste album, kæm va du?. for noen av dere er dette albummet kanskje gammelt nytt, men jeg - dårlig som jeg er til å følge med - hørte først (skikkelig) på dette albummet iforgårs. siden dét har det vært vanskelig å høre på noe annet. det er perfekt balansert, med rolige sanger som grønt lauv i snyen og togsang, og upbeat og kraftig med sanger som vi slakta sau. jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn at det er virkelig, virkelig bra - noe av det beste moddi har funnet på, kanskje - og jeg håper alle tar seg en lytt, og ikke angrer på det. for dette er seriøst bra norsk musikk.

3 gnister

Jennifer

26.11.2013 kl.17:56

Enig! Synes det er vanskelig å finne sikkelig bra norsk musikk..

Moddi er drit søt, han spilte der jeg jobber men jeg fikk ikke dratt :( jævlig surt.

Krisitine

29.11.2013 kl.10:14

Har ikke hørt det nye albummet hans, men var på konsert med ham for et par år siden. Alle satt på gulvet og holdt rundt hverandre, har aldri vært med på noe lignende, haha. Syns Moddi lager veldig koselig musikk, men for meg vil alltid Gåte være sjefen av norskspråklig musikk :3

kristina

29.11.2013 kl.14:27

jennifer: ugh, så kjipt! jeg krysser fingrene for oslokonsert i nær fremtid :3

kristine: gåte vil alltid ha en plass i tenåringshjertet mitt, men du burde absolutt sjekke ut dette albummet, det er et utrolig koselig album!

dine ord:

Kristina Henrichsen

23, Bergen

hhenrichsen @ instagram

grafisk design-student, fascinert av cirka alt.

bloglovin
hits