julas aldri så lille ønskeliste

1. aviry boots fra kandeeshop. 2. a3 lightpad. 3. jakke én og to fra topshop. 4. fujifilm instax mini 8. 5. disse pluggene (og så mange andre) fra etsy, i 00g/10mm. 6. emily boots burgundy fra kandeeshop.

da har årets aller siste måned begynt, og jeg stiller med ønskeliste. et forsøk på en, iallefall. jeg er alltid sånn at jeg ønsker meg tusenvis av ting så å si hele året, men når bursdagen min eller julaften runder hjørnet, så bare kortslutter hjernen min helt på ønsker. så hver gang familie spør om hva jeg ønsker meg, så kommer det bare et "øøøøh, jeg vet ikke, jeg.... *sett inn noe helt tilfeldig man improviserer frem*, kanskje?" vel, nå har jeg grublet og fundert store deler av dagen, etter at mamma stilte spørsmålet, og dette er det foreløpige utfallet. en semiålreit balansering av purrrdy thangs (plugger <3) og praktiske ting (sko og jakke, ettersom doc martensene mine har sett bedre dager og jeg ikke har en vinterjakke jeg faktisk.. liker?). 

men hei(!) hvor det går, det er jul om 23 dager.
hva ønsker dere dere? 

2 gnister

Jennifer

02.12.2013 kl.03:41

De røde skoa var drit fete!!!

Kan ikke komme på noe jeg ønsker meg til jul... faen.

Kristine

03.12.2013 kl.14:50

Playstation fire!!!!

Jeg hadde det faktisk veldig moro med et prikk makent kamera da jeg var i bursdag sist lørdag. Bildene blir knallfine, håper for din del at du får det!

dine ord:

Kristina Henrichsen

23, Bergen

hhenrichsen @ instagram

grafisk design-student, fascinert av cirka alt.

bloglovin
hits