jeg har ikke glemt dere, altså

så. jeg hadde egentlig planer om å bytte bloggplatform. og jeg grubler enda. men allikevel har jeg jo ikke helt glemt denne bloggen her, da, og jeg får jo litt dårlig samvittighet for å ikke oppdatere. men når det går så lang tid er det også litt vanskelig å vite hvor man skal begynne? det har nemlig skjedd utrolig mye. jeg har vært i india, sett flere konserter, malt og tegna masse, drukket øl og drinker med utrolig flotte folk, fått fine ting i posten, skrevet masse, gått på munch muséet flere ganger, fjerna visdomstann og bare.. ja, vært litt over alt, egentlig? jeg kan med hånda på hjertet si at dette by far er den beste starten på et år jeg har opplevd. (og de ser bare ut til å bli bedre og bedre for hver nyttårsfeiring, skjer med det 'a?) 

men - jeg har et spørsmål. 

hva er det egentlig dere vil se her?

et av problemene jeg har med å opprettholde blogginga er at jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive om. altså, joda - bloggingen er jo hovedsaklig for min egen del. men så er det jo for dere også, og om dere er mer interessert i f.eks. det jeg maler og skriver, eller konserter jeg går på, filmer jeg ser etc etc, så er det jo fint å vite om det, og være litt obs på å oppdatere litt oftere på de frontene. så, ja, hva vil dere se?

og jeg lover at jeg skal være flinkere nå. jeg sier det hver gang, men nå skal det gå. jeg har mange innlegg jeg vil skrive. 

og utover dét - hva har dere gjort de siste to månedene?

2 gnister

Kristine

20.03.2014 kl.14:25

Jeg vil væffal veldig gjerne se bilder fra India, hvis du har noen.

Og generelt liker jeg å bli anbefalt fabelaktigheter jeg ikke visste så mye om fra før. Ser du en film, leser du ei bok, ser du et kunstverk, eller hører en inspirerende tale som du blir genuint beveget av - del det på bloggen, jeg vil gjerne oppleve det samme som du gjorde da du oppdaga det! Og så liker jeg å se hva kreative personer lager, om det så er tekstfragmenter, tegninger, kjoler, lamper eller filmer. Og ikke minst liker jeg reiseskildringer, både i ord og bilder.

Caroline

21.03.2014 kl.14:51

Først og fremst, herregud - India!! Heldiiig.

Skriv tekster, legg ut kreative ting du driver med, bloggtips, sykt fine filmer eller bilder fra nettet. Inspirasjon i alle former, fra deg selv, og fra andre kilder! :)

dine ord:

Kristina Henrichsen

23, Bergen

hhenrichsen @ instagram

grafisk design-student, fascinert av cirka alt.

bloglovin
hits