en aldri så liten oppdateringjeg er i bergen for øyeblikket, hvor noen av de aller, aller beste folka i verden befinner seg.

akkurat nå er jeg hos lillesøsteren min, veronica, som er en liten superhelt. hadde jeg hatt ti prosent av hennes viljestyrke er det ikke godt å si hvor i verden jeg hadde befunnet meg nå. utover dét tilbringer jeg tiden med min superdupre bestevenninne, samt noen av de beste guttene jeg noensinne har møtt. kunne ikke vært mer takknemlig for de folka jeg har i livet mitt, enda jeg flytta fra dem til andre siden av landet. men - siden jeg er i bergen blir jeg selvsagt litt lat på bloggfronten, men jeg tenkte nå å gjøre dere obs på følgende: jeg har pierca nesen! om det er interesse for det kan jeg godt skrive litt om den opplevelsen (og i samme slengen anbefale studioet jeg gikk til, som var veldig ok!), og kanskje helingsprosessen? 

men akkurat nå skal jeg synke ned i sofaen med supersøsteren min ved siden av meg, hive meg i noe godis og nyte at jeg har fri i tre dager til. mrrr <3 

håper dere har en skikkelig bra uke, folkens!

3 gnister

Victoria Wisløff

25.03.2014 kl.23:41

Ønsker deg en super onsdag :)

Bambie

27.03.2014 kl.21:43

Åh kul piercing, har en septum selv :)

zipony

30.03.2014 kl.21:36

åh bergen vil jeg gjerne oppleve! // synes det er en god idé å gjøre søndagen bra. denne ble ganske bra. og kaka også!

dine ord:

Kristina Henrichsen

23, Bergen

hhenrichsen @ instagram

grafisk design-student, fascinert av cirka alt.

bloglovin
hits