sunday clears away the rust of the whole week - j. addison

jeg våkna tidlig, rundt fem. satt på klesvask, farga håret, bestilte noen fine ting fra internett, leste litt. og plutselig fikk jeg himla lyst til å gå en tur. det er jo tross alt himla fint vær ute, da. så jeg gjorde nettopp det! jeg har bodd i oslo litt over et år nå, og allikevel er jeg fortsatt ganske lost her. så idag tok jeg beina fatt og gikk litt rundt på frognerseteren, og fant ut det at de hadde en ganske så ålreit tursti. tråkka rundt i en times tid, til musikken jeg elska med hele mitt hjerte da jeg var fjorten/femten (les: jeg var  emo) og bare tok inn den sinnsykt deilige tidlig vår-luften. (du vet når den er en sånn fantastisk blanding av crisp vinterluft og myk sommer?) et par-tre øyeblikk var prega av tanker om at jeg går alene i skogen mens de fleste sover. det er sånn de dør på skrekkfilm, men i det store og det hele var det en skikkelig fin tur, og jeg skal absolutt utnytte turstien til det fulleste fremover! 

nå skal jeg rydde litt i hus og heim, til jeg får noen skikkelig bra chicas på besøk senere idag. håper dere har en supersøndag!

2 gnister

zipony

30.03.2014 kl.12:23

åh oi noen har vært produktive! jeg kan ikke fordra søndager, ugh. men skal gjøre det beste ut av den som jeg bare kan da. nyyydelige bilder, fikk lyst til å gå en lang tur nå. hm. kos deg masse!

Caroline

30.03.2014 kl.23:57

Åh, tidlig-vårluft ja!! elsker det.

... og jeg var også SÅ emo i tenårene. Huffameg.

dine ord:

Kristina Henrichsen

23, Bergen

hhenrichsen @ instagram

grafisk design-student, fascinert av cirka alt.

bloglovin
hits