hjemløse setninger

jeg er et sånt menneske som u-/heldigvis føler mye, sterkt, ofte. da jeg var sytten (som på bildet) skrev jeg mye. masseproduserte setninger med mye følelser i. hele tiden. jeg hadde ørten notatboker fylt til randen av tekster og rarfine ord og alt dreide seg om å skrive. det var hovedfokuset mitt, hovedutløpet mitt for alt jeg ville si, men ikke turte i muntlig form. og de fikk alltid et sted å høre hjemme, det ble alltid et helt dikt eller en hel novelle ellersånn. men når jeg skriver nå er det gjerne ikke like mye, kanskje typ én setning i uka, som bouncer rundt i hjernen helt til jeg føler jeg kanskje har fått ordlagt den riktig, gitt den riktig tyngde, riktig retning. men aldri et hjem. jeg har ikke skrevet et fullstendig dikt, som kjennes ferdig, på lenge. men da jeg spurte dere hva dere ville se, var det flere som ymtet frempå at de ville se ting jeg skaper. og siden skriving jo står meg nærmest hjertet (enda jeg kanskje maler mer enn jeg skriver), så tenkte jeg at dere skulle få se noen av setningene mine, som enda ikke har fått et sted å høre hjemme. det er skummelt og rart, siden jeg ikke har gjort dette på himla lenge, men here goes:

i flere uker gikk jeg med kjærlighet i henda.

-

du sa: jeg er her for å knuse hjertet ditt
jeg sa: hvis du skal knuse noe, får det bli henda mine, for skal jeg først knuses vil jeg ikke ha muligheten til å sette meg selv sammen til en ødelagt versjon av den jeg var 

-

slik våren kommer med liv til de komatøse, kom du til meg

han brukte måneder på å rive seg ut av smilet mitt

2 gnister

Kristine

13.04.2014 kl.16:28

Kjenner meg igjen i dette, ass. Når jeg først klarer å skrive noe, er det stort sett bare løsrevne fragmenter, mens jeg i mine tenår blei inspirert av alt som fantes, omtrent, og jeg kunne skrive flere dikt om dagen. Trur dette er en ganske universell følelse for mange kreative folk, etter hvert som man både blir flinkere og dermed mer sjølkritisk. Uansett, fine små setninger, og du veit, det fins jo for eksempel sånne forlag som Flamme som ikke er så nøye med at teksten skal være lett å sjangerdefinere. Bare sånn, i tilfelle.

Caroline

13.04.2014 kl.23:17

FY FAEN!!!! Den siste setningen var awesome <3 Skriv mer og legg ut!!

dine ord:

Kristina Henrichsen

23, Bergen

hhenrichsen @ instagram

grafisk design-student, fascinert av cirka alt.

bloglovin
hits