om egne krusseduller

blandingsjeg er som regel ganske kjedelig i tegneveien. det er som oftest svarthvitt og tegnet med filtpenn. men i denne tegningen har jeg inkorporert farger og tilogmed blyant! (jeg som ikke liker blyant, ææ). for tiden øver jeg meg litt på å tegne hår (noe jeg synes er vanskelig og frustrerende) og ellers bare tuller jeg rundt med filtpenner og mønstre. må jo prøve seg. ehe.

foretrekker dere fargebruk eller svarthvitt?

to stk tidsfordriv

som tidligere, for ikke å nevne flertallige ganger, nevnt, maler jeg mye nå som jeg er i eidfjord og ikke har muligheten til spesielt mye sosialisering, mtp at vennene mine befinner seg mange kilometre unna. her har dere to innblikk i hva dét fører til, selv om siste enda ikke er ferdig.

liker dere å male?

malerimalerapå søndag flytter jeg til eidfjord, inn hos besteforeldrene mine. her er det veldig lite å finne på, få på samme alder som meg etc, så jeg sitter for det meste inne med tegne- og malesaker. (når jeg ikke jobber, da, såklart.) så nå leker jeg med vannmaling og dyrker kreativiteten og whatnot, så jeg tenkte jeg kunne vise litt. kommer mer her etterhvert.

hvordan er sommeren deres?

akkurat nå;tegner og tenker og prøver å analysere edgar allan poe og skjønner at jeg egentlig ikke har tid til noe av dette. om ikke annet er jeg cirka ferdig med spaghettihåret og dét er jo hvertfall noe.

 

har du tid til alt du skal/vil gjøre?

når fokuset er alle andre steder enn det skal være

kunstlæreren min har egentlig sagt at en aldri (virkelig aldri) skal tegne på linjert papir, men når skoletimene blir litt for lange og gjerne litt for kjedelige, blir det fort til skriblerier mellom notatene. så her har dere et lite innblikk i notatbøkene mine. litt notater og en god del skisseting. etterhvert får dere nok se noen maleprosjekt òg!

én. vann- eller oljemaling?
to. skisser først eller ferdig produkt med én gang? 

hender og krusseduller og slikt

 

Photobucket

nå har jeg tegna ferdig og skal løpe til butikken og kjøpe middag til kidsa i dette huset. tjohoi ! dere skal få et ordentlig innlegg senere, når internettet ikke fungerer i slow-motion.

om det å tegne med filtpenn.. vol. 3

heihå, som jeg lovet. flere teikningar !

det å tegne med filtpenn.. vol. 2


her har dere da noen flere krusseduller fra tegnedagboken min. etter jul får dere nok sikkert òg se julekortene jeg har laget. (sånn at de som skal få dem får sett dem før dere og ikke blir spoilet helt.) i dag våknet jeg med den vondeste ryggen noensinne - og kom meg deretter ikke opp av senga. så sengeliggende dag på meg. jeg sov i sammenlagt femten timer kanskje, og jeg merker det var utrolig deilig å få hvilt ut, skikkelig. ryggen er fortsatt på trynet, men bedre, om ikke annet. (bilde to og tre er forresten inspirert av denne bloggeren --> linnéa.)

nå skal jeg sove enda litt til, også snakkes vi!

én. spotify eller itunes eller noko anna?
to. hva er yndlings-skogsdyret ditt?

det å tegne med filtpenn..

.. er noe av det beste jeg vet.

én. hva foretrekker du av blyant, penn og tusj?
to. yndlingsartist/-band fra norge?

Kristina Henrichsen

23, Bergen

hhenrichsen @ instagram

grafisk design-student, fascinert av cirka alt.

bloglovin
hits