om favoritter

velkommen til rommet mitt

jeg tenkte det kanskje var på tide at dere fikk se hvor jeg befinner meg store deler av døgnet. sååååå; velkommen til rommet mitt:

sengen min er fantastisk stor og tar opp nesten halve rommet mitt. ehehe.

siden sengen min tar opp så mye plass, er det ikke mye igjen til et skap, så jeg investerte i ålreite klesstativ på ikea (jeg elsker(!) ikea)sånn ser rommet mitt ut fra senga. her har vi en av de tre minibibliotekene i huset. og pulten min, som kanskje en dag får sitt eget innleggooog noen små veggdetaljer. liten lykt hvor jeg tenner dufttelys (fra ikea), smykkeribeholder fra ebay og en maske pappa kjøpte i.. afrika?

idag har jeg begynt miniferien min, på én uke, og har brukt den på qi, rydding og netflix. livet, ass <3
hva har dere gjort idag? 

julekalender: 5

1. tannlegen min som takler tannlegeskrekken min kjempebra
2. at visdomstannen min var ute på toppen to minutter
3. å komme hjem, hoppe under dyna og se ringenes herre
4. å få følelsen tilbake i ansiktet(!!)
5. restemiddag <3 (superdeilig å ikke måtte lage middag idag)

hva gjorde dere glade idag?

jeg var på konsert igår

en av de beste konsertene jeg noensinne har vært på, faktisk.             <3 sigur ros <3

instagramfavoritter #1

realsupakitch er en fransk kunstner/tattovør som lager helt fantastiske ting og deler utsnitt/utstillinger/skisser på instagramsiden sin. 

realkoralie er gift med realsupakitch og de lager kunst sammen. på instagrammen hennes får man innblikk i utformingen av kunstprosjektene hennes og en del hverdagsbilder også.

mattfrench er en fan-tas-tisk fotograf. bildene hans er utrolig vakre og editene hans er nydelige.

 har dere noen fine instagramfavoritter?

favoritter #2: guilty pleasure-serier

jeg lever i den troen at alle har serier de tenker at huff, dette burde jeg egentlig ikke se på, men-jeg--for-jeg-elsker-det! 

(bildekilde) the real housewives of beverly hills
voksne (styrtrike) damer som lager drama en kan trekke paralleller til ungdomsskolen med, what's not to love? søskenrivalisering, pittesmå hunder, kjærlighetsdrama, smykker verdt mer enn alt jeg eier til sammen, designersko og -kjoler, bitchy attitudes - jeg dør litt innvendig av å se på, men det er absolutt verdt det. (selvom sesong to har ganske høy vondt i hjertet-faktor.)

(bildekilde) paradise hotel
jepp, jeg er en av dem. jeg synes det er fantastisk festlig med alle konspirasjonene, stressinga, de uttalige tale- og setningsoppbyggingsfeilene, trianas flaksing og at det finnes mennesker som faktisk melder seg på dette. joda, det er pinlig å se på - veldig ofte - men det bare er noe som fanger en, altså. det er hilarious. og etter hver episode kan man liksom bare sitte der og tenke at mennesker, altså.

har dere noen guilty pleasures i tvserieverdenen?

favoritter #1: hudpleiedet er på tide å introdusere én. min nye kategori her inne, "om favoritter", og to. et nytt fast innslag - et innlegg hvor jeg forteller litt om noen favoritter innenfor alt fra hudpleie (som idag) til tvserier. jeg har ikke helt bestemt meg om det blir ukentlig, slik gladting på en mandag er, eller om det blir sjeldnere, men det får dere jo fort nok se. så ja, here goes:

én. l'oréals perfect clean foaming gel. dette er en gel en skrubber inn i ansiktet, med skrubben som følger med (som dessverre ser støvete og fæl ut på bildet, ettersom flytteprosesser går utover de rareste ting), hver morgen og hver kveld. jeg pleide å være venner med huden min så og si alltid, men det siste året har den gått litt imot meg, og da er denne en fin hjelp. en etterlater huden oppfrisket og fin, og hjelper mot utbrudd (hey-hey, hvem liker ikke dét!). 

to. vaseline intensive cares hand&nail-lotion. dere har kanskje sett reklamen om superneiler som ødelegger sakser? vel, med dét utgangspunktet holder den ikke løftene sine. men, hvis dere er som meg, og har negler som gjerne knekker og er dumme, så er den en lifesaver. og for radioresepsjonen-fans: ja, det er denne bjarte bruker om vinteren for å unngå tørre hender. og dét klarer den! dessuten lukter den skikkelig friskt og godt. jeg har en minibeholder (fra et reisesett) vedsiden av meg at all times. evt i veska.

tre. vaseline intensive cares 98% aloe vera gel. dette er en sånn gel som etterlater ansiktet avkjølt og frisktfølende. og den lukter ordentlig godt. det er dog sånn at 100% naturlige aloe vera-produkter er bedre, ettersom det er tilsetningsstoffer i denne en kanskje vil unngå - men selv synes jeg den passer fint på huden min (kombinasjonshud), er superdeilig å ta på etter dusj (som anbefalt, haha) og selv om det kanskje er pittelitt tullete, så gjør lukten at jeg ikke ville byttet den med det første uansett.

det som er ekstra fint med disse tre produktene, er at de kan kjøpes i hvilken som helst dagligvarebutikk! ettersom jeg har verdens tynneste budsjett (dvs jeg har cirka ingen penger i det hele tatt), er det ålreit å finne rimelige og flotte produkter som ikke koster såå himla mye som fancysmancyprodukter. 

har dere noen go to-hudpleieprodukter dere vil dele?

Kristina Henrichsen

23, Bergen

hhenrichsen @ instagram

grafisk design-student, fascinert av cirka alt.

bloglovin
hits